12 квітня 2024

Gucci залучив топ-менеджера Louis Vuitton

Gucci залучив топ-менеджера Louis Vuitton
502

Новим заступником виконавчого директора Gucci призначено виконавчого директора зі зв'язків з громадськістю Louis Vuitton Стефано Кантіно. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на WWD.

Ця посада стане новою для компанії. Кантіно приступить до роботи 2 травня і працюватиме пліч-о-пліч з Жаном-Франсуа Палюсом, президентом і генеральним директором Gucci, а також з Франчеською Беллеттіні, заступником генерального директора Kering, що відповідає за розвиток бренду. Палюс заявив, що «великий досвід Кантіно в індустрії розкоші на керівних рівнях у різних організаціях, його широкий спектр знань, а також стратегічне мислення та художня культура» роблять його важливою частиною команди.

Крім п'ятирічної роботи в Louis Vuitton, за плечима Стефано Кантіно 22-річна кар'єра в Prada, протягом якої він обіймав різні посади в галузі розвитку бізнесу, мерчандайзингу та маркетингу. Топ-менеджер брав участь у багатьох процесах, від роздрібної торгівлі до виробництва, тісно співпрацюючи з генеральним директором Prada Патріціо Бертеллі та дизайнером Міуччою Прада.

Призначення Стефано Кантіно стало ще одним кроком у масштабній трансформації Gucci. Вона стартувала з відходу креативного директора бренду Алессандро Мікеле у листопаді 2022 року, місце якого у січні наступного року посів колишній fashion-директор Valentino Сабато де Сарно. У липні 2023 року Жан-Франсуа Палюс, керуючий директор Kering, був тимчасово призначений президентом та генеральним директором Gucci, а президент та головний виконавчий директор Saint Laurent Франческа Беллеттіні почала відповідати за розвиток бренду в рамках Kering.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також