09 жовтня 2023

Зручна та велика локація для бізнесу: що таке JOULe

Зручна та велика локація для бізнесу: що таке JOULe

5570

Кожен бізнес у сфері офлайн залежить від низки чинників. Особливо, якщо мова йде про логістику, коли велику роль відіграє можливість операивної доставки товарів зі складу. Одним із найбільших факторів успіху є територіальне розміщення об’єкту, адже коли все близько та зручно, тоді й ефективність проєкту стає вищою.  

У цьому питанні можуть допомогти складські приміщення JOULe. У чому їхня перевага? Уявімо, що ви компанія у Києві, для якої дуже важливо оперативно доставляти товари по місту. У столиці України існує проблема логістичного характеру: у місті недостатньо розв’язок, через що на дорогах у пікові години виникають великі затори. Відтак, якщо вам потрібно щось доставити в центр міста, то складське приміщення на лівому березі суттєво затримає цей процес.

Перша та основна перевага проєкту JOULe — розташування об’єкту саме на правому березі Києва. Таке приміщення ідеально підходить для інвестора, який готовий придбати об’єкт для власного бізнесу, або ж для тих, хто купує об’єкт для подальших інвестицій. Утім, якщо коштів на купівлю такого об’єкту немає, можливий варіант із орендою приміщення: це більш вигідно, якщо ваша компанія перебуває ще на стадії становлення або активно розвивається, є потреба у складі, але немає можливості вкластися у придбання власного складу або комерційної нерухомості.

Чому це вигідно?

- Зручна локація на правому березі;

- Переїзд у лютому 2024 року;

- Можливість адаптувати під себе, гнучкість площ від 500 м2;

- Новий склад, який гарно виглядає;

- Досвідчена керівна компанія;

- Додаток для керування обʼєктом;

- Потужність 250 кВт.

Головне у проєкті JOULe — це можливість побудувати у форматі Built-to-Suit, себто, при будуванні об’єкту враховуються усі побажання замовника. Фактично, об’єкт будується так, як побажає клієнт. Ще однією перевагою об’єкту є технологічність: використовуються лише інноваційні технології та матеріали при будівництві. Однак справа не лише у матеріалах, є ще й приємний бонус вже після здачі об’єкту: керувати ним можна за допомогою спеціального мобільного додатку.

Як це працює? Доступ на територію можна активувати та деактивувати через додаток Resident  дуже швидко, буквально у два кліки.  Не потрібно бігти та когось зустрічати, або виписувати перепустку. Смарт-система дає можливість здійснювати контроль прохідної зони через через систему Face ID та  автошлагбаум, який розпізнає номер автівки. Система управляє простором та транспортом, що забезпечує швидке пересування автомобілів та уникнення блокувань дороги чи паркомісць.  Додаток, також, рахує кількість транспорту на парковці, а, отже, кожний резидент, маючи квоту для вантажних та легкових автомобілів, бачить скільки і яких авто в моменті часу знаходиться на території. Передбачено також процес руху на території навіть під час відключень світла або доступу до інтернету.

«Ми випереджаємо очікування клієнтів та створюємо цифрову  реальність керування об’єктами комерційної нерухомості для резидентів логістичних центрів. – говорить CIO Alterra Group Павло Усик – «Наше рішення  вдосконалює систему комунікації між резидентом та керівною  компанією. За допомогою додатка можна швидко та зручно управляти процесами доступу, контролю споживання енергоресурсів, заявками та, з часом, навіть, інвестиціями. Це унікальне рішення для ринку комерційної нерухомості в Україні».

 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*