13 серпня 2021

Запуск сучасного адміністративно-логістичного центру в Києві

Запуск сучасного адміністративно-логістичного центру в Києві
3138

У жовтні 2021 р. в межах м. Києва планується запуск сучасного комфортабельного адміністративно-логістичного центру класу «А» «Алмазний».

Київ, як і більшість столиць світу, є постійно зростаючим та найбільш потужним споживачем товарів, тому для нього характерне невпинне зростання складських потужностей як в межах міста, так і на максимально наближених територіях. Чисельність населення, а з ним і потреби міста, зростають швидше, ніж будують нові складські комплекси. Проблема нестачі сучасних складських приміщень із зручним розташуванням загострюється з кожним роком. Якісні склади зазвичай у дефіциті. Нових пропозицій нема, а якщо і будують нові об’єкти, то під конкретний запит, а більшість складів в Україні – це старий фонд, який не відповідає ніяким нормам.

Новий адміністративно-логістичний комплекс «Алмазний» загальною площею 32 000 кв. м по вул. Пухівській, 4, розташований на березі найбільшого озера Києва й будується з урахуванням найсучасніших вимог. Тут у вас є можливість орендувати не лише складські, а й комфортабельні офісні приміщення у новій 6-поверховій будівлі з видом на озеро. Комплекс містить паркінг (150 місць), 3 ліфти, їдальню, ресторан, вихід на пляж, облаштована антипилова підлога, встановлена сучасна система пожежогасіння, здійснюється цілодобова охорона та відеонагляд, а також передбачений трансфер від станції метро «Чернігівська».

Із 1 жовтня почне функціонувати офісна будівля, де під оренду відведено 8 000 кв. м, і перша черга складських приміщень класу «А» площею 13 000 кв. м. Також передбачено найближчим часом будівництво другої черги складських приміщень, які за площею будуть значно перевищувати першу.

Технічні характеристику комплексу:

  1. 23 вантажно-розвантажувальних доки, із яких 17 з регульованою висотою для завантаження та розвантаження автомобілів, та 6 воріт нульового рівня;
  2. рівень підлоги – 1,2 м, навантаження на підлогу – до 6 т/кв. м;
  3. робоча висота складських приміщень - 10,5 м;
  4. 24 м зони експедиції без колон, що пришвидшує основні операції та дає можливість виконувати крос-докінг. На другому поверсі цієї зони розташовані допоміжні та технічні приміщення площею 1 200 кв. м;
  5. бетонна підлога з антипиловим покриттям;
  6. два незалежних джерела електроенергії загальною потужністю 1,7 мВт;
  7. екологічно чисте опалення за рахунок теплових насосів повітря-повітря;
  8. стіни з високоефективних енергозберігаючих сендвіч-панелей 130 мм;
  9. пожежна сигналізація;
  10. спринклерна система пожежогасіння;
  11. огороджена територія під охороною з відеоспостереженням;
  12. двоповерховий ресторан з відкритою терасою на даху;
  13. власна їдальня з домашньою кухнею;
  14. пляж, вихід до озера.

Сучасний адміністративно-логістичний центр «Алмазний» об’єднує склад та офіс в одному місці, а розташування на березі мальовничого озера дає змогу проводити перерву з користю для здоров’я, надихаючи на нові звершення.

Переваги комплексу й оренди:

  1. Вигідні умови оренди складських площ в адміністративно-логістичному комплексі «Алмазний». Зручне розташування в межах Києва, нова будівля класу «А».
  2. Цілодобовий графік роботи без перерв і вихідних.
  3. Прямий договір з власником. Під час оренди складських та офісних приміщень ви укладаєте договір із власником комплексу «Алмазний», який зацікавлений у наданні якісних послуг за розумну ціну. А всі робочі питання можна врегулювати швидко і з тими, хто приймає остаточне рішення.

Адміністративно-логістичний центр «Алмазний» розташований за адресою: 02232, Україна, Київ, вул. Пухівська, 4.

Якщо у вас виникли додаткові запитання, потрібні складські чи офісні приміщення, звертайтесь за тел.: +380 67 850 00 91.

E-mail: ceo@almazny.com.ua

Сайт компанії: https://almazny.com.ua/uk/

 

Читайте також: Спрощення для бізнесу: отримати 13 найпопулярніших ліцензій можна буде онлайн

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 


Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також