28 листопада 2022

Великі бренди відмовилися від реклами у Twitter через «хаос» у соцмережі

Великі бренди відмовилися від реклами у Twitter через «хаос» у соцмережі
1198

Великі рекламодавці відмовилися від реклами у Twitter. Багато представників компаній назвали причиною відмови від співпраці переполох та хаос, що відбувається у соцмережі. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на FT.

Представник одного з рекламних холдингів «великої четвірки», куди входять Interpublic Group of Companies, Omnicom Group, французька Publicis Groupe та британська WPP, заявив виданню, що Маск створив унікальну ситуацію, яка призвела до відмови найбільших брендів від розміщення в соцмережі.

Зокрема, Маск, який став на чолі Twitter, звільнив багатьох співробітників рекламного відділу. У зв'язку з цим багато брендів втратили своїх менеджерів, і, як наслідок, зворотний зв'язок, що не дозволяє тепер оцінити ефективність своїх розміщень. Крім того, вони почали часто скаржитися на технічні помилки під час відображення реклами.

Багато хто припинив розміщення через підхід Маска до модерації контенту. Співрозмовник видання розповів, що Маск особисто обдзвонював керівників деяких великих компаній, звітував і ображав їх. Така поведінка змусила інші бренди відмовитися від співпраці з Twitter, щоб уникнути спілкування з його керівником. Інший співрозмовник FT додав, що Маск «відлякав навіть рекламодавців, які вірили в його успіх».

«У компанії відбувається переполох і хаос. Нічого подібного раніше не відбувалося. Ніколи», – резюмував співрозмовник видання.

Раніше рекламу з майданчика вже прибрали косметична компанія L'Oréal, автовиробники General Motors та Stellantis, фармкомпанії Gilead та Pfizer, виробники харчових продуктів General Mills та Mondelez International. Після цього Маск провів серію дзвінків та зустрічей, на яких спробував заспокоїти рекламодавців. Він пообіцяв перетворити соцмережу на «правдиву платформу» без фейкових акаунтів.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також