21 грудня 2022

Mondelez продала підрозділ з виробництва жуйки

Mondelez продала підрозділ з виробництва жуйки
1491

Компанія Mondelez International продала частину свого бізнесу з виробництва жувальної гумки голландської компанії Perfetti Van Melle (спеціалізується на кондитерських товарах), повідомляє TradeMaster.UAз посиланням на Retail Detail.

Підрозділ Mondelez International займається виробництвом жувальної гумки, у тому числі і для таких брендів як Stimorol, V6 та Bubblicious. Воно було продано італо-голландській компанії Perfetti Van Melle за 1,35 мільярда доларів.

До операції увійшли дві фабрики — одна в США, друга в Польщі та низка брендів: Trident, Dentyne, Stimorol, Hollywood, V6, Chiclets, Bubbaloo, Bubblicious, Cachou Lajaunie, Negro та La Vosgienne.

Передбачається, що нові бренди дозволять Perfetti Van Melle доповнити та розширити свій портфель – компанія випускає Mentos, Chupa Chups, Frisk та Fruittella. Що стосується Mondelez, то компанія планує зосередитися на розвитку виробництв шоколаду, печива та тістечок. До 2030 року керівництво компанії розраховує довести виручку від цих категорій до 90% від загальної виручки (зараз вона становить 80%).

Читайте також: Mondelēz знову відкриє в Україні зруйнований війною завод з виробництву чіпсів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також