30 січня 2024

IKEA знижує ціни на товари та прагне до допандемійного рівня

IKEA знижує ціни на товари та прагне до допандемійного рівня
413

IKEA інвестує у зниження цін на деякі товари у низці країн, включаючи Бельгію, Канаду та Індію, прагнучи нівелювати підвищення цін, запроваджене у 2022 році. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Компанія заявила, що скоротила витрати та відзначає зниження цін на сировину, що дозволяє знизити ціни на деякі товари, що, у свою чергу, збільшить обсяги продажу.

"Кожна країна сидить і дивиться, де ми маємо можливості, щоб, знизивши ціни, продати більше товарів", - прокоментував Толга Онку, менеджер з роздрібної торгівлі Ingka Group, власника магазинів IKEA.

За словами Онку, у деяких країнах ІКЕА вже продає більше товарів за зниженими цінами. Мета - повернути ціни на "скоригований на інфляцію" рівень, який існував до пандемії, до кінця наступного року, заявили в Ingka Group.

Ingka Group інвестує 55 мільйонів євро (59,53 мільйона доларів) у зниження цін у Канаді на понад 1 500 продуктів, а в Бельгії з 1 лютого знизить ціни на 2 600 продуктів. В Індії компанія також планує зменшити ціни на сотні товарів.

Рітейлер уже оголосив про зниження цін у Німеччині - своєму найбільшому ринку за обсягом продажів, а також у Швеції та Великій Британії. Ingka Group інвестувала понад 1 мільярд євро в зниження цін на всіх своїх ринках з вересня.

Читайте також: IKEA висміює політичний скандал за допомогою реклами книжкової шафи

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також