07 лютого 2024

New Balance запускає сервіс із перепродажу старого взуття

New Balance запускає сервіс із перепродажу старого взуття
508

Програма, що отримала назву Reconsidered, дозволить покупцям купувати взуття, яке було у вжитку, повернене споживачем, а також "косметично недосконале взуття, яке не може бути продане як нове", але було "очищене при необхідності", йдеться в прес-релізі. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Компанія просуває програму Reconsidered як частину своїх зобов'язань щодо сталого розвитку, які включають акцент на довговічності та циркулярності продукції. Минулого року New Balance була серед брендів, які допомогли запустити Footwear Collective, групу захисту інтересів, покликану просувати циркулярну економіку взуття.

Платформа Reconsidered включає можливість обміну товарами, коли покупці можуть відправити своє вживане взуття в магазин або поштою, щоб отримати ваучер для покупок на сайті New Balance.

Reconsidered підтримується Archive, фірмовою платформою для перепродажу. Серед інших компаній, що співпрацюють з Archive, - Maje та Ulla Johnson, пише Retail Dive.

"Ми знаємо, що взуттєва промисловість значно впливає на навколишнє середовище, у тому числі занадто багато продукції потрапляє на звалище", - сказав у релізі Джон Стокс, директор зі сталого розвитку New Balance. "Є багато речей, які мають змінитися. Запуск програми Reconsidered - це один із шматочків головоломки, мета якої - продовжити термін служби деяких наших товарів та отримати максимальну віддачу від того, що вже зроблено".

У рамках своєї більш масштабної ініціативи щодо сталого розвитку New Balance також має намір до 2025 року забезпечити роботу своїх підприємств на відновлюваних джерелах енергії. Серед інших цілей - використання матеріалів із меншим впливом на навколишнє середовище та перехід на транспорт із меншим викидом вуглекислого газу.

Читайте також: Nike звинуватила New Balance та Skechers у порушенні патенту на створення полегшених кросівок

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також