19 квітня 2024

Crocs та Pringles випустили спільну колекцію взуття

Crocs та Pringles випустили спільну колекцію взуття
442

Взуттєвий бренд Crocs випустив колекцію із брендом чіпсів Pringles (належить американській компанії Kellanova). До лімітованої колекції увійшли класичні клоги (ця модель — візитна картка компанії), черевики Crush Boot та шльопання. Взуття продається на офіційному сайті та у закордонних магазинах з 16 квітня. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Забарвлення кологів відсилає до упаковок двох смаків Pringles: до червоної «Пікантний OG» та зеленої «Сметану та цибулі». Обидві пари прикрашені джибітсами - фігурками, що кріпляться до взуття Crocs. Вони зроблені у вигляді баночок чіпсів та маскоту бренду містера Пі. Ремінці нагадують чорні вуса маскота.

Бежеві черевики продаються разом із чохлом, в який можна покласти банку чіпсів Pringles — або іншу закуску. Підкладка у них червоного кольору, а підошва Crush Boot прикрашена з боків виступаючими «ребрами», які нагадують формою форму чіпсів.

На ляпках зображено логотип Pringles. По центру також розташувалася прикраса у вигляді чорних вусів містера Пі.

Виторг Crocs у 2023 р. досяг майже $3,96 млрд і став рекордним для компанії. Зростання рік до року склало 11,5%. Чистий прибуток за рік склав $792,6 млн — майже на 47% більше, ніж у 2022 р.

Компанія регулярно влаштовує колаборацію з іншими брендами. Наприклад, минулої осені з'явилася колекція у колаборації із фастфуд-гігантом McDonald's. Крім того, нещодавно вийшли лінійки за франшизами "Шрек", Hello Kitty, а також за мотивами аніме "Наруто", мультфільму "Спанч боб" та ін.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також