21 лютого 2024

Alterra Group отримала містобудівні умови та обмеження від Львівської міської ради на будівництво індустріального парку “Формація.Львів”

Alterra Group отримала містобудівні умови та обмеження від Львівської міської ради на будівництво індустріального парку “Формація.Львів”
662

20 лютого ТОВ "Формація Сигнівка", що входить до групи компаній Alterra Group, отримало містобудівні умови та обмеження від Львівської міської ради на будівництво першої черги індустріального парку “Формація.Львів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Документ містить комплекс планувальних та архітектурних вимог до проєктування і будівництва щодо допустимої висотності; відсотку забудови земельної ділянки; допустимої відстані від об’єкта до ліній регулювання забудови; планувальні обмеження та дуже важливі в наш час вимоги щодо розроблення розділу інженерно-технічних заходів цивільного захисту. Надалі Alterra Group може визначати межі та параметри майбутнього будівництва та почати розробку проєкту.

За вісім років Alterra Group планує реалізувати проєкт індустріального парку загальною площею орієнтовно 160 тис. кв. м.. Підготовчі роботи на майданчику розпочалися наприкінці минулого року, тому передбачається, що перші резиденти зможуть заїхати в свої приміщення вже в першому кварталі 2025 року. Проєкт стане першим індустріальним парком такого масштабу на заході України.

У першу чергу планується зведення виробничих будівель загальною площею 20 000 м2 із приміщеннями від 200 до 6300 м2 з корисною висотою від 6 м до 7,5 м. Ці приміщення добре підходять для виробничих компаній легкої промисловості, яким потрібні готові площі з можливістю влаштування кран-балок для розвантаження, а також для підприємств у сфері харчової та швейної промисловості. Також у першій черзі планується будівництво комплексу офісних та адміністративних приміщень, загальна площа якого становитиме 600 м2 та включатиме виставковий комплекс, офіси та кав'ярні.

Головною місією нового індустріального парку є створення сприятливих умов для розвитку виробничих підприємств, бізнесу та економіки України, а також сприяння економічній трансформації країни від сировинного виробництва до індустріального. “Формація.Львів” стане готовою екосистемою, що буде підтримувати розвиток бізнесу «створювачів» – лідерів виробничих підприємств з доданою цінністю. Це буде відбуватися за допомогою ряду сервісів для розвитку людського капіталу, фінансових стимулів, унікальної інфраструктури для розвитку бізнесів та сформованій спільноті резидентів парку, які підсилюватимуть потенціал один одного. 

Завдяки його реалізації буде створено щонайменше 3600 робочих місць. Діяльність індустріального парку за попередньою оцінкою призведе до зростання податкових надходжень до міського бюджету Львова на 250 млн грн на рік, а також до державного бюджету на понад 430 млн грн, та перетворить промислову зону у центр технологічного виробництва.

Alterra Group – українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та управлінні комерційною нерухомістю. В управлінні компанії 35 об'єктів сумарною площею 170 000 м², зокрема реалізований проєкт логістичного центру PORT у Львові.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також