14 березня 2024

BOXLINE UCL Group отримала нагороду - статус найкращого супроводжуючого партнера NAP

BOXLINE UCL Group отримала нагороду - статус найкращого супроводжуючого партнера NAP
327

10-13 березня 2024 року в Ріо де Жанейро відбулися 8 щорічні загальні збори лідерів нового покоління OPENAP 2024 Americas. 300 експертів з авіаперевезень, понад 3000 прямих включень, дискусійні панелі та воркшопи - саме такий інтенсив чекав на учасників, серед яких, звісно були і представники групи компаній Boxline UCL, як провідного логістичного оператора Європи. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

На цих загальних зборах команда Boxline була номінована на нагороду - Найкращий супроводжуючий партнер NAP (NEUTRAL AIR PARTNER), що черговий раз підтверджує високі компетенції команди у сфері авіаперевезень вантажів.

Засновник та генеральний директор ГК Вoxline UCL Alessandro Milani подякував усій команді за досягнуті результати. І це справді високий показник.

Нагадаємо, що Вoxline UCL UA - це український логістичний оператор, який входить до групи європейських компаній Вoxline UCL і має потужний авіадепартамент, який надає ефективні логістичні рішення.

Авіаконсолідація та авіаперевезення вантажів в період війни стали справжнім викликом для українського ринку. Сьогодні ж, завдяки плідній роботі авіадепартаменту Вoxline UCL UA маємо надійні і перевірені пропозиції для експортетів та імпортерів, які системно працюють, а також дозволяють заощаджувати час і кошти.

Логістичні рішення від Вoxline UCL UA є затребуваними як серед українських експедиторів, так і для європейського ринку перевізників.

Keep calm and book with Boxline!

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також