14 березня 2024

Смачний та корисний раціон: у VARUS з'явилась японська новинка — салат Вакаме ТМ Origin

Смачний та корисний раціон: у VARUS з
434

Японська кухня не обмежується суші чи ролами з лососем. У країні сонця, що сходить, полюбляють не тільки підводних створінь, але й інші дари моря. В Україні також є попит на подібні делікатеси, тож таку страву, як Чука або Вакаме українці точно знають. Мережа VARUS презентує справжній шедевр для поціновувачів японської кухні — салат Вакаме власної ТМ Origin. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Морські водорості завжди були відомі своїми корисними властивостями, тому широко використовуються в медицині, косметології та звичайно ж в кулінарії. Вакаме — це морська водорість, яка багата на вітаміни та мінерали. Основна перевага такого продукту — низький вміст калорій і велика кількість корисних речовин.

Мережа VARUS відгукнулась на запит гурманів і підготував круту, смачну та корисну новинку. Салат Вакаме ідеально підійде для тих, хто пильнує за своєю фігурою та здоров'ям. Вакаме власної ТМ Origin — це готовий до вживання продукт, який можна їсти як закуску, або додавати до страв.

Також для любителів пікантних смаків VARUS пропонує салат Вакаме в горіховому соусі ТМ Origin. Комбінація солодкого вакаме та ароматного горіхового соусу створює неперевершене смакове поєднання. Такий салат ідеально підійде для тих, хто цінує не лише смак, а і якість продукту. До того ж, з ним вам більше не треба шукати додаткову заправку для улюбленої закуски.

Ми завжди готові підтримати наших клієнтів у їхніх гастрономічних уподобаннях. Тому регулярно додаємо в асортимент ВТМ новинки, які відповідають сучасним запитам покупця. На полицях магазинів VARUS представлені товари з усіх куточків світу, щоб кожен міг відкрити для себе щось нове та знайти товари на свій смак”, — коментує Анна Бурцева, керівниця відділу розробки ВТМ мережі VARUS.

З 14 по 20 березня 2024 року спробувати новинку можна за акційною ціною. У цей період вартість на салат Вакаме ТМ Origin та Салат Вакаме в горіховому соусі ТМ Origin буде знижена на 30%. Заходьте у найближчий магазин VARUS чи замовляйте новинку на varus.ua.

Нагадаємо, що ТМ Origin — власний бренд мережі VARUS, де якість поєднується з неповторним смаком. Вибираючи Origin, ви обираєте найвигідніші умови та вишукані продукти з  різних куточків світу, саме з тих країн, які відомі виробництвом цих товарів. Кожен етап, від виготовлення до зберігання, контролюється нашими фахівцями. ТМ Origin — спробуй світ на смак.

Читайте також: На кефірі, з шоколадом, овочами чи лососем: святкуємо Колодій разом із VARUS

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також