02 квітня 2024

VARUS припиняє співпрацю з Zakaz.ua

VARUS припиняє співпрацю з Zakaz.ua
401

Мережа VARUS оголошує про завершення партнерства з сервісом доставки Zakaz.ua. Це новий етап у розвитку e-commerce VARUS. Розширення покриття власної доставки та масштабування послуги онлайн-замовлень є частиною стратегії розвитку VARUS.UA з надання своїм клієнтам більш зручного сервісу. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

“Ми висловлюємо подяку команді Zakaz.ua за співпрацю, проте надалі плануємо розвивати сервіс доставки, як партнери по ринку. Наразі VARUS прийняв стратегічне рішення про масштабування власного сервісу VARUS.UA,” – додає Олег Спірін, e-commerce директор VARUS.

VARUS.UA – це зручний сервіс, що пропонує своїм клієнтам:

- Широкий асортимент: на сайті представлено понад 20 000 товарів, включаючи свіжі продукти, бакалію, готову їжу, напої, товари для дому та багато іншого.

- Швидка та зручна доставка: сервіс пропонує різні варіанти доставки — додому, самовивіз з магазину та швидку доставку. Клієнтам доступні зручні 20-хвилинні слоти доставки. Завдяки цьому тепер не потрібно чекати на кур’єра годинами, можна ефективно планувати свій день та отримати замовлення у чітко визначений часовий проміжок.

- Високий рівень сервісу: забезпечує своїм клієнтам найкращий досвід онлайн-покупок, пропонуючи зручний інтерфейс сайту, кваліфіковану підтримку та швидку доставку.

Завчасно планувати свої покупки — це реально. На VARUS.UA є все, що потрібно для швидких та приємних покупок, а доставка — це чудовий спосіб отримати улюблені товари прямо до дверей дому в обраний час.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також