12 квітня 2024

"Тривіта": ваш надійний постачальник хімічної сировини

"Тривіта": ваш надійний постачальник хімічної сировини
1004

Харчова промисловість - це широка та різноманітна сфера, що об'єднує багато галузей. Виробництво будь-якого продукту потребує уважно підібраної сировини та інгредієнтів, які визначають якість та смак кінцевого продукту.

Навіть найменші деталі можуть вплинути на якість та тривалість зберігання продукту. Тому вибір надійного постачальника є важливим аспектом для будь-якого виробника. Компанії-постачальники, які не лише пропонують широкий асортимент якісних інгредієнтів та добавок, але й надають кваліфіковані поради з їх використання, вирізняються на ринку.

Українська компанія "Тривіта", розташована в місті Києві, спеціалізується на імпорті та дистрибуції харчових хімічних речовин. Наші склади розташовані по всій Україні. Наш асортимент включає такі позиції, як аскорбінова кислота, лимонна кислота, камідь гуару, камідь ксантану, цитрат натрію, посилювач смаку глутамат натрію, консерванти та інші. Ми також пропонуємо широкий вибір власних ароматизаторів та смако-ароматичних сумішей, від класичних до інноваційних, які розробляються під замовлення клієнтів.

Лимонна кислота є однією з наших найбільш популярних добавок, яка займає перше місце за обсягами виробництва серед усіх органічних кислот у світі. Ця добавка використовується не лише у харчових продуктах, а й у напоях, кондитерській промисловості, виробництві снеків та інших продуктів. Лимонна кислота та інші харчові інгредієнти завжди на постійній основі є на наших складах. Ми безперебійно забезпечуємо наших партнерів сировиною.

За більше ніж 10 років на ринку "Тривіта" стала одним з провідних постачальників харчових інгредієнтів в Україні. Імпортуємо та реалізуємо харчові інгредієнти виробництва Китаю, Індії, Туреччини, Європи, та маємо власне виробництво пластикової харчової тари під брендом Prime Box. Вся продукція має всі необхідні сертифікати, які підтверджують її відповідність вимогам якості й безпеки.

Компанія задовольняє потреби клієнтів у всіх галузях - в сировині, пластикових відрах для харчової промисловості, ароматизаторах та харчових добавках. Тому, працюючи з нами, ви можете закрити декілька своїх потреб одночасно, а ми з нашої сторони зможемо зробити найкращу комплексну пропозицію постачання.

Нашою гордістю є нагорода "Вибір Країни", яку ми отримали у серпні 2023 року за найкращі показники у сфері обслуговування клієнтів, асортименту продукції та зручності співпраці. Ми постійно розвиваємо наші відносини з клієнтами та шукаємо нові можливості!

На конференції від Trade Master Group 18-19 квітня 2024 року, ми будемо раді вас вітати на нашому стенді G8 – де зможемо представити нашу продукцію, та надати професійну консультацію згідно з вашими потребами та запитами. Відповіді на питання або комерційну пропозицію ви можете отримати, звернувшись до нас із запитом на електронну пошту, або за одним із номерів телефону:

Сайт: https://trg.kiev.ua/himichna-sirovina/

E-mail: info@trg.kiev.ua

Телефон: +380-67-323-9010, +380-63-363-8933

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також