15 квітня 2024

Переробникам приготуватися: Ukraine Facility передбачає до €8 млрд на підтримку бізнесу

Переробникам приготуватися: Ukraine Facility передбачає до €8 млрд на підтримку бізнесу
271

Переробникам плодоовочевої продукції, які планують залучення інвестицій у межах фінансової підтримки України від Європейського Союзу Ukraine Facility, варто вже готувати відповідні проєкти. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.

Про це під час форуму переробників розповів перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький, повідомляє Мінагрополітики у Facebook.

Він відзначив, що в межах програми Ukraine Facility Україні буде виділено €50 млрд, з яких близько €8 млрд буде видано у формі кредитів і грантів.

«Думаю, ви всі чули про цей інструмент — програму фінансової підтримки України від Європейського Союзу Ukraine Facility, згідно з якою є можливість отримати кошти для розвитку бізнесу через довгострокові кредити, гарантії та інші інструменти. І звісно, одним із пріоритетів розвитку бізнесу в Україні є переробка в цілому та  плодоовочевої продукції зокрема. Проте ідеї варто оформити в проєкти, і вони вже мають бути наявними. Тим, хто хоче рухатись, має ідеї та розуміння, рекомендував би не чекати і готувати проєкти вже зараз», — пояснив заступник міністра.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також