26 квітня 2024

IKEA навчає ШІ-грамотності 3500 співробітників компанії

IKEA навчає ШІ-грамотності 3500 співробітників компанії
475

IKEA Family Ikea повідомила в офіційному прес-релізі, що проведе навчання 3000 співробітників та 500 керівників навчання грамоті в галузі штучного інтелекту (ШІ). Компанія прагне впровадити технологію у всі процеси та охопити «майбутнє технологій та людства». Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Пропоновані курси включають Основи штучного інтелекту, Відповідальний штучний інтелект, Освоєння штучного інтелекту покоління і Алгоритмічне навчання етики. В Ikea заявили, що мета полягає в тому, щоб впровадити глибоке розуміння ШІ у всій організації.

"Ми надаємо змішаний досвід для навчання і діємо таким чином, щоб підготувати наших співробітників до майбутнього і гарантувати, що ми залишаємося в авангарді інновацій", - говорить Франческо Марзоні, директор з глобальних даних та аналітики (CDAO), для IKEA Retail.

IKEA також інвестувала в Accelerator для ентузіастів технологій зі ступенем магістра або доктора наук у галузі науки про дані, машинне навчання або великі мовні моделі. Компанія також працює з інструментами штучного інтелекту, такими як Hej Copilot, який призначений для допомоги співробітникам у вирішенні складних завдань, таких як тестування та створення зображень, генерація ідей та створення презентацій.

Читайте також: IKEA представила нову лінійку ігрових меблів

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також