29 квітня 2024

Кількість магазинних крадіжок в Англії та Уельсі у 2023 році стала рекордною за 20 років

Кількість магазинних крадіжок в Англії та Уельсі у 2023 році стала рекордною за 20 років
234

Згідно з новими даними Управління національної статистики (ONS), магазинні крадіжки в Англії та Уельсі у 2023 році досягли найвищого рівня з початку їх реєстрації у 2003 році. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на New Retail.

За підсумками 2023 року було зареєстровано понад 430 000 правопорушень, що на 37% більше, ніж у 2022 році, згідно з даними останнього Огляду злочинності в Англії та Уельсі (CSEW). Це найвищий показник з початку нинішньої практики реєстрації злочинів поліцією за рік.

Міністр внутрішніх справ Джеймс Клеверлі заявив, що зростання кількості крадіжок у магазинах та віднесення поліцією цього злочину до «дрібного правопорушення» надали «підривний вплив» на довіру людей до поліції.

Він додав: «Не існує такого поняття як «дрібне правопорушення». Злочин є злочином, і будь-яка злочинна діяльність має контролюватись. Злочини, які бачать люди, підривають їхню впевненість у тому, що вони можуть жити повноцінним спокійним життям».

Джуліан Хейс, адвокат у кримінальних справах та партнер Berris Law LLP: «Оприлюднення даних про крадіжки в магазинах демонструє, що роки жорсткої економії та скорочень у поліції означають, що розслідування цих так званих «дрібних» правопорушень вже давно практично припинено.

Хейс закликав провести «корінний перегляд» системи кримінального правосуддя та вкласти більше грошей у запобігання злочинності.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також