29 квітня 2024

Чистий прибуток Ford у I кварталі знизився на 24%

Чистий прибуток Ford у I кварталі знизився на 24%
240

У першому кварталі чистий прибуток американського автовиробника Ford Motor скоротився на 24%, при цьому скоригований показник і виручка виявилися кращими за очікування експертів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail.

Згідно з інформацією з прес-релізу компанії, у період з січня по березень поточного року чистий прибуток Ford Motor склав $1,332 млрд, або 33 центи з розрахунку на акцію, порівняно з $1,757 млрд, або 44 центи на акцію, за аналогічний період попереднього року. Тим часом скоригований прибуток збільшився до 49 центів на акцію з 44 центів.

Виручка зросла на 3% — до $42,8 млрд із $41,5 млрд роком раніше. Крім того, збиток до податкових та процентних виплат бізнесу Ford з виробництва електромобілів у минулому кварталі становив $1,3 млрд.

Автовиробник підтвердив прогноз на 2024 рік, згідно з яким EBIT перебуватиме біля верхнього кордону оголошеного раніше діапазону $10–12 млрд. При цьому оцінка вільного грошового потоку була підвищена до $6,5–7,5 млрд порівняно з 6–7 млрд, що очікувалися раніше. Прогноз капзатрат цього року переглянуто до $8–9 млрд із $8–9,5 млрд.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також