28 вересня 2023

Цифрова трансформація у виробничо-складській нерухомості України

Цифрова трансформація у виробничо-складській нерухомості України

4577

Цифрова трансформація – це основа розвитку сучасного бізнесу, який прагне підвищити якість послуг для клієнтів. Діджиталізація переорієнтовує роботу компаній на новий системний рівень, підвищує безпеку, інформаційний потенціал і конкурентоспроможність. Девелопер Alterra Group ефективно впроваджує інноваційні рішення та вперше на ринку виробничо-складської нерухомості України розробив мобільний додаток для експлуатації логістичних центрів.  

«Ми випереджаємо очікування клієнтів та створюємо цифрову реальність керування об’єктами в наших логістичних комплексах PORT та PORT 2.0, – говорить CIO Alterra Group Павло Усик. – Наше рішення  вдосконалює систему комунікації між резидентом та керівною компанією. З допомогою додатка можна швидко та зручно керувати процесами доступу, контролю споживання енергоресурсів, заявками, а з часом – навіть інвестиціями. Це унікальне рішення для ринку комерційної нерухомості в Україні».  

Керування доступом  

Доступ на територію об’єкта  можна активувати та деактивувати через додаток Resident  дуже швидко, буквально у два кліки.  Не потрібно бігти та когось зустрічати або виписувати перепустку. Смарт-система у PORT дає можливість здійснювати контроль прохідної зони через систему Face ID та  автошлагбаум, який розпізнає номер автівки. Система керує простором та транспортом, що забезпечує швидке пересування автомобілів та уникнення блокувань дороги чи паркомісць. Додаток також рахує кількість транспорту на парковці, а отже, кожний резидент, що має квоту для вантажних і легкових автомобілів, бачить, скільки та яких авто в моменті часу перебуває на території. З урахуванням безперебійного живлення комплексу, система працює 24/7. 

Швидкість взаємодії з керівною компанією  

Цифрова зрілість бізнесу – це перш за все оперативна комунікація. Коли виникне потреба вирішити ту чи іншу проблему, вам не доведеться телефонувати до всіх менеджерів, яких знаєте. Чіткий та прозорий процес взаємодії в додатку одразу ж забезпечує підтримку керівної компанії. Ви просто створюєте заявку на вирішення потреб з ремонту і покращення експлуатації об’єктом або надсилаєте ваше запитання: відповіді та інформація про перебіг вирішення запитів надходять у додатку. 

Прозорість взаєморозрахунків  

У додатку можна безперервно відстежувати споживання ресурсів на всіх типах лічильників власного об’єкта. Він дає можливість отримувати актуальну інформацію про тенденції споживання та не переплачувати за комунальні послуги. Дані надходять у режимі реального часу, а історія кожного лічильника записується і зберігається.   

Технологічність  

Для користувачів мобільний додаток – це насамперед ефективний інструмент, що дозволяє скоротити часові й фінансові витрати організації роботи в логістичному комплексі. Завдяки йому можна керувати об’єктом та його видатками.  

Resident розроблений спеціально для Alterra Group, тож компанія має на меті впроваджувати додаток в інших власних девелоперських проєктах.  Заплановане розширення його функціоналу з окремим розділом для інвесторів, доступом до перегляду рахунків, актів та договорів тощо. У керуванні складами вдосконалюватимуться безпека та опції відеоспостереження, додаватимуться елементи контролю. Створюватимуться функції для допомоги організації робочого місця в логістичних комплексах: електронні черги, табелювання працівників, підрахунок робочого часу.  

 «Ми переконані, що Resident стане значним внеском для покращення сервісу наших резидентів. – говорить Павло Усик. –  Сьогодні великий чи малий бізнес так чи інакше присутній у смартфоні. Тобто на ринку сформована потреба, над реалізацією якої ніхто не замислювався. Тому ми робимо продукт, на який наші клієнти, напевно, навіть не очікували, але вони будуть у захваті від його реалізації».  

Професіонали команди Alterra Group щодня працюють над вдосконаленням послуг для своїх резидентів. Швидкість і гнучкість реакції компанії на зміни ринку, ефективна взаємодія з клієнтами вже зараз допомагають їй створювати продукти й сервіси майбутнього.
Львівський логістичний центр ▷ ПОРТ Львів (port.lviv.ua)   

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*