02 лютого 2023

Квартальні результати Mondelez перевершили очікування на тлі сталого попиту на печиво

Квартальні результати Mondelez перевершили очікування на тлі сталого попиту на печиво
1712

Квартальні результати Mondelez International Inc перевершили очікування ринку, оскільки все більше споживачів стали купувати печиво та шоколад компанії у святковий сезон, навіть незважаючи на те, що через інфляцію покупцям довелося обмежити витрати. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Чистий виторг компанії виріс на 13,5% майже до $8,70 мільярда за три місяці, що завершилися 31 грудня, перевищивши очікування аналітиків у розмірі $8,33 мільярда, показали дані Refinitiv IBES.

Без урахування разових статей балансу виробник Oreo та Toblerone заробив 73 центи на акцію, перевершивши очікуваний рівень у 70 центів.

Тим не менш, валова маржа скоротилася на 160 базисних пунктів до 35,4% у четвертому кварталі через більш високі витрати на транспортування та сировину, таку як пшениця та молочні продукти.

Mondelez прогнозує органічне зростання чистого виторгу в 2023 році на рівні 5%-7%, тоді як скоригований прибуток на акцію, як очікується, зросте у високому однозначному процентному діапазоні в перерахунку на постійний валютний курс.

Аналітики в середньому очікують, що 2023 року прибуток на акцію зросте на 6,1% до $3,11. Оригінал повідомлення англійською мовою доступний за кодом (Дебора Софія та Аатрайє Чаттерджі)

Читайте також: Mondelez продала підрозділ з виробництва жуйки

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також