06 липня 2023

Mentos випустить лінійку безалкогольних напоїв

Mentos випустить лінійку безалкогольних напоїв
1300

Бренд жувальних драже Mentos, що належить компанії Perfetti Van Melle, вперше виходить у категорію безалкогольних напоїв, випустивши на ринок негазовані напої зі шматочками желе. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на NewRetail.

Нова лінійка складається з трьох варіантів смаків, натхнених м'ятними цукерками та жувальною гумкою Mentos, включаючи лимон та м'яту, яблучну содову та фруктовий мікс. Напій Mentos містить мало цукру та представлений в упаковці об'ємом 240 мл.

«Я в захваті від запуску цього новаторського для Mentos напою, який дійсно демонструє нашу непохитну прихильність до інновацій та забезпечує винятковий досвід роботи з брендом. Я впевнений, що він підкорить вимогливі смаки споживачів по всій Європі, пропонуючи чудові та несподівані смакові відчуття», – коментує Марта Баллестерос, менеджер глобального ліцензування Perfetti Van Melle.

Напій виробляється південнокорейською компанією Namyang за ліцензією Perfetti Van Melle та поширюється на європейському ринку голландською компанією Engel Foreign Food B.V. Також Namyang з 2018 року займається виробництвом газування Chupa Chups – цей бренд також належить Perfetti Van Melle.

Читайте також: Mondelez продала підрозділ з виробництва жуйки

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також