28 березня 2024

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього
275

Azuma Foods, японський виробник продуктів харчування з більш як 50-річним досвідом у сегменті інноваційної кухні, випустив лінійку рослинних морепродуктів Future Fish під брендом Green Surf. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Newfood.

Новий асортимент складається з тунця, лосося та кальмара та не містить жодних інгредієнтів тваринного походження.

Наявність вибору альтернативних морепродуктів має на меті зменшити навантаження на морські ресурси, каже японський виробник.

Azuma Foods розробила нові рослинні рибні альтернативи, використовуючи крохмалистий коренеплід японської рослини конжаку, борошно, сіль, камедь ріжкового дерева (насіння ріжкового дерева) і трегалозу (тип цукру).

Корінь рослини конжаку або «диявольського язика» входить до десятки найбільш здорових продуктів за версією Всесвітньої організації охорони здоров’я

Рослинна риба надходить у продаж охолодженою та нарізаною. Її можна використовувати в багатьох рецептах, зокрема в сашимі, суші, темакі, гавайських поке-боулах або приготувати на сковорідці так само як і звичайну сиру рибу.

У портфоліо Green Surf уже є унагі рослинного походження, крабові котлети, креветки, крабові пластівці та крабове м’ясо.

Усі продукти мають веганську сертифікацію та рекомендовані Японською асоціацією харчування для харчування жінок у період вагітності та лактації.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також