17 квітня 2024

IKEA представила нову лінійку ігрових меблів

IKEA представила нову лінійку ігрових меблів
379

IKEA представила нову лінійку ігрових меблів Bränboll. Колекція включає 20 «геймерських» предметів, у тому числі письмовий стіл, стільці, аксесуари та різні рішення для зберігання. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на NewRetail.

Нова колекція Bränboll фокусується на простому і впізнаваному для IKEA скандинавському стилі. Основна увага приділяється сидячим місцям - крісло, яке розкладається у зручне положення, крісло-гойдалка, призначене для розгойдування в такт рухам тіла та надувний стілець у вигляді пончика з лавочкою для ніг.

У колекцію також входить «ігрова станція», яка складається в щось, що нагадує шафу в комплекті зі складною стільницею, вбудованим сховищем PC та системою керування кабелями. Тут також є ящик для зберігання, який служить приставним столиком, стелажем для вітрин та деякими текстильними аксесуарами, такими як килимок та плед.

IKEA заявляє, що колекція Bränboll натхненна вуличними видами спорту та атлетизмом у поєднанні з нейтральними та яскравими кольорами, які легко вписуються у сучасні будинки. При цьому асортимент лінійки враховує вікові особливості та підходить, у тому числі, для дорослих.

Читайте також: IKEA повідомила про масове зниження цін на популярні товари

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також