інтервю від виробника, інтервю від ТОП-керівника з маркетингу, інтервю від маркетолога, ТОП інтервю від виробника, інтервю від мережі магазинів, інтервю від виробника продуктових товарів

Статті

  • ТМ
    Дивовижний смак: враження міжнародних експертів про український сир на WCA 2022

    Дивовижний смак: враження міжнародних експертів про український сир на WCA 2022

    • 11 листопада 2022
    Ексклюзивна дегустація для суддів. Джерело: Guld of Fine Food. Фотограф: Simon Regan Сири українських виробників зібрали безліч позитивних відгуків та сотні емоцій від представників міжнародних компаній та експертів світового рівня. Враженнями з події ділиться Оксана Чернова — сирна експертка ProCheese, засновниця ProCheese Академії, суддя міжнародного конкурсу World Cheese Awards.
    детальніше
  • Крафтовий батон з українським характером від ТМ «Рум’янець»

    Крафтовий батон з українським характером від ТМ «Рум’янець»

    • 09 листопада 2022
    В Україні поступово змінюється культура споживання хліба. Тенденцією останніх років є значний попит на крафт. Споживач все частіше шукає на полицях рустикальний хліб із печі, виготовлений за особливим домашнім рецептом і, обов’язково, з рум’яною, хрумкою скоринкою. Існує помилкове твердження, що крафтовий продукт може бути виготовлений лиш в маленькій пекарні. Насправді, сучасне обладнання дозволяє створювати унікальні високорецептурні продукти й у промислових масштабах. На прикладі свого батона «На черені», ТМ «Рум’янець» демонструє як традиційний промисловий продукт може отримати справжній крафтовий формат.
    детальніше
  • ТМ
    Логістика у рітейлі: як задовольнити потреби клієнта та зменшити витрати на доставку

    Логістика у рітейлі: як задовольнити потреби клієнта та зменшити витрати на доставку

    • 03 листопада 2022
    Експерти ринку підтверджують збільшення попиту на доставку товару «день в день» та прогнозують, що в майбутньому час очікування кур'єра буде скорочуватися. Вимоги клієнтів ростуть, їм важливо отримати за свої гроші якісний сервіс та доставку.
    детальніше
  • ТМ
    28 жовтня 2022 року пройшли 2 конференції DistributionMaster-2022 & PrivateLabel-2022

    28 жовтня 2022 року пройшли 2 конференції DistributionMaster-2022 & PrivateLabel-2022

    • 02 листопада 2022
    В Києві пройшли традиційні щорічні Конференції «DistributionMaster-2022: Нова реальність – виклики та рішення» та «PrivateLabel-2022: Нові вектори в розвитку ВТМ - український і зарубіжний досвід»
    детальніше
  • ТМ
    Сирний фронт: галузь під час війни

    Сирний фронт: галузь під час війни

    • 01 листопада 2022
    Війна в Україні, що за прогнозами експертів мала тривати кілька тижнів, продовжується вже 249 днів. Незламні ЗСУ продовжують захищати свою Батьківщину від агресора, а цивільні — бути корисними та наближати перемогу кожен на своєму фронті. Суддя міжнародного конкурсу World Cheese Awards від України, засновниця ProCheese Aсademy, сирна експертка спільноти ProCheese Оксана Чернова, ділиться актуальним станом української сирної галузі під час війни.
    детальніше
  • ТМ
    Автоматизація роботи складу компанії ProTec LPK Group за допомогою рішення Qguar WMS Pro

    Автоматизація роботи складу компанії ProTec LPK Group за допомогою рішення Qguar WMS Pro

    • 31 жовтня 2022
    Qguar WMS Pro система на складі дистриб’ютора алкоголю «ProTec LPK Group»
    детальніше
  • ТМ
    Інфографіка Zakaz.ua: як за рік змінилися ціни на продукти в супермаркетах

    Інфографіка Zakaz.ua: як за рік змінилися ціни на продукти в супермаркетах

    • 26 жовтня 2022
    Всеукраїнський сервіс доставки продуктів Zakaz.ua проаналізував, як змінилися ціни на продукти харчування в українських супермаркетах протягом року. Значне подорожчання спіткало всі споживчі товари повсякденного попиту з продуктового кошика українця. Найбільше підскочили ціни на цибулю, яйця, банани та огірки.
    детальніше
  • ТМ
    BAS Бухгалтерія - найкраще рішення для бухгалтерського обліку

    BAS Бухгалтерія - найкраще рішення для бухгалтерського обліку

    • 24 жовтня 2022
    Кожен бухгалтер знає, що в процесі ведення бухгалтерського обліку є багато рутинних операцій. Робота з великою кількістю первинних документів, при відсутності автоматизації, може забирати багато часу та стати джерелом випадкових помилок. При цьому, якісне програмне забезпечення дозволяє зробити облік простим, прозорим та контрольованим. Як результат – менше навантаження на працівників, нижчі ризики отримання штрафів та можливість мати своєчасну та достовірну інформацію про майно організації, фінансові і матеріальні цінності, та операції які з ними проводяться.
    детальніше
  • Герої невидимого фронту: ресторани на захисті продовольчої безпеки України

    Герої невидимого фронту: ресторани на захисті продовольчої безпеки України

    • 20 жовтня 2022
    З початком повномасштабної війни сфера громадського харчування однією з перших зазнала вагомих фінансових та матеріальних збитків. Водночас саме вона стала основою продовольчої безпеки України та почала забезпечувати українців харчовими продуктами на рівні з державою. Бізнес продовжує нести оборону на своєму фронті, створювати нові проєкти та напрями. Більше про це — у дослідженні діяльності локальних виробників та закладів громадського харчування і HORECA під час війни у контексті посилення продовольчої безпеки.
    детальніше